Få professionel udskiftning af vinduer og døre

Drømmer du om en udskiftning af vinduer eller døre? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Tømrermester Anders Martinussen har vi skiftet mange vinduer og døre gennem tiden. Vi holder til i Kerteminde, men kører gerne ud til kunder i Nyborg, Odense og omegn.

Vi har specialiseret os i restaurering af både gamle vinduer og døre. Vi har efterhånden mange års erfaring indenfor faget, siden vi i 2006 stiftede vores virksomhed. Som tømrerfirma er det vigtigt for os, at vi til hver en tid leverer et godt stykke håndværk – uanset hvilken opgave det drejer sig om.

Hos os får du et grundigt og kvalitetssikkert arbejde, uanset om det drejer sig om montering af vinduer eller døre. Vi kaster os over selv de mest komplicerede restaureringsprojekter og hører gerne fra dig, hvis vi kan hjælpe med en udskiftning.

Vi tilbyder altid:

  • Faglig stolthed
  • Professionalisme hele vejen
  • Kvalitet til tiden

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Priser på udskiftning af vinduer eller døre hos os afhænger af flere faktorer. For det første kommer det an på eventuelle materialer, øvrige ressourcer samt opgavens omfang. Det kan være, du ønsker nye vinduer – eller vinduer efter mål, nye døre, montering af døre eller udskiftning af indvendige døre.​

Når vi har talt sammen første gang, vil vi efterfølgende vurdere opgavens omfang og udregne en pris. Vi garanterer dig for, at du kan få en fair pris, der er til at betale. Inden vi begynder arbejdet, vil du først modtage et uforpligtende tilbud, som du kan vurdere.

Ønsker du at bevare din boligs nuværende stil, kan det sagtens lade sig gøre at bibeholde døre og vinduer. Langt hen ad vejen vil det nemlig være en billigere løsning at beholde de nuværende døre og vinduer. Vi sørger blot for at restaurere dem, så du får et flot resultat.

Mangler du information?

Mangler du yderligere information om udskiftning af vinduer og døre, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud og professionel vejledning? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi står også til rådighed hvis du har spørgsmål til vores andre ydelser, såsom tilbygning til hus, carport med skur eller renovering af hus. Kontakt os på telefon 27 11 07 24, eller skriv en besked til os på vores e-mailam@am-byggeri.dk.​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende byggetilbud

Står du inde med en større eller mindre inden for renovering eller nybyggeri, så kontakt os allerede i dag for et god pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Forståelse og respekt for kundens behov er blandt vores kernekompetencer

Vi løser alle former for tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Kontakt os for et billigt tilbud på din næste husrenovering. Du kan altid fange os på telefon og e-mail, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

Kvalitetsbevidst håndværk for private og erhverv.

Kontakt os

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Havnegade 20, 5300 Kerteminde

CVR-nummer: 36938196

Telefon: +45 2711 0724

E-mail: am@am-byggeri.dk

Se vores cookiepolitik

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er altafgørende for et godt resultat.

Copyright © 2023 Tømrermester Anders Martinussen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​