Få professionel udskiftning af vinduer og døre

Drømmer du om en udskiftning af vinduer eller døre? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Tømrermester Anders Martinussen har vi skiftet mange vinduer og døre gennem tiden. Vi holder til i Kerteminde, men kører gerne ud til kunder i Nyborg, Odense og omegn.

Vi har specialiseret os i restaurering af både gamle vinduer og døre. Vi har efterhånden mange års erfaring indenfor faget, siden vi i 2006 stiftede vores virksomhed. Som tømrerfirma er det vigtigt for os, at vi til hver en tid leverer et godt stykke håndværk – uanset hvilken opgave det drejer sig om.

Hos os får du et grundigt og kvalitetssikkert arbejde, uanset om det drejer sig om montering af vinduer eller døre. Vi kaster os over selv de mest komplicerede restaureringsprojekter og hører gerne fra dig, hvis vi kan hjælpe med en udskiftning.

Vi tilbyder altid:

✔️Faglig stolthed

✔️Professionalisme hele vejen

✔️Kvalitet til tiden

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Priser på udskiftning af vinduer eller døre hos os afhænger af flere faktorer. For det første kommer det an på eventuelle materialer, øvrige ressourcer samt opgavens omfang. Det kan være, du ønsker nye vinduer – eller vinduer efter mål, nye døre, montering af døre eller udskiftning af indvendige døre.​

Når vi har talt sammen første gang, vil vi efterfølgende vurdere opgavens omfang og udregne en pris. Vi garanterer dig for, at du kan få en fair pris, der er til at betale. Inden vi begynder arbejdet, vil du først modtage et uforpligtende tilbud, som du kan vurdere.

Ønsker du at bevare din boligs nuværende stil, kan det sagtens lade sig gøre at bibeholde døre og vinduer. Langt hen ad vejen vil det nemlig være en billigere løsning at beholde de nuværende døre og vinduer. Vi sørger blot for at restaurere dem, så du får et flot resultat.

Mangler du flere informationer?

Mangler du yderligere information om udskiftning af vinduer og døre, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud og professionel vejledning? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi står også til rådighed hvis du har spørgsmål til vores andre ydelser, såsom tilbygning til hus, carport med skur eller renovering af hus. Kontakt os på telefon 27 11 07 24, eller skriv en besked til os på vores e-mail am@am-byggeri.dk.​

FÅ et GRATIS TILBUD

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Anders Martinussen ApS | ​CVR: 36938196

Kontor: Havnegade 20, 5300 Kerteminde

​Værksted: Strandvangen 1, 5300 Kerteminde

Telefon: 27 11 07 24

E-mail: am@am-byggeri.dk

ÅBNINGSTIDER:

mandag til fredag: 07-17

lørdag og søndag: Lukket