Opbygning af træterrasser der opfylder dine behov​

Drømmer du om at få bygget en ny ​træterrasse i haven eller på taget?

​En træterrasse er en dejlig opholdsplads, hvor du har mulighed for at sætte dig for at slappe af og nyde naturen og livet i haven. Det er stedet, hvor man griller, slikker sol og har den bedste udsigt i hele haven.

Hos Tømrermester Anders Martinussen ApS tilbyder vi dig en professionel opbygning af træterrasse, der passer til lige netop dine behov og til dit hus. Vi tilbyder for eksempel lægning af træterrasse i forlængelse af huset, ligesom vi bygger træterrasser i flere niveauer og tagterrasser.

Mulighederne er mange, og uanset om du bor i lejlighed eller hus, finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning, der opfylder dine behov. Vi tilbyder desuden også opsætning af hegn og meget mere.

Vi tilbyder opbygning af træterrasse for private boligejere i blandt andet Odense, Nyborg og Kerteminde, men har du en opgave til os et andet sted i nærheden, kan vi sikkert også godt hjælpe dig. 

Hvad koster en træterrasse?

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få en professionel opbygning af træterrasse.

Vores priser varierer og afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • ​Dine individuelle ønsker og behov
  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • ​Hvilke terrassebrædder vi skal købe ind
  • ​Om du har en gammel terrasse, som vi skal fjerne først
  • Hvilken type terrasse du kunne tænke dig – for eksempel en tagterrasse eller en terrasse i flere niveauer.

Kontakt os og indhent et tilbud på opbygning af træterrasse

Hvis du kunne tænke dig en specifik pris på lige netop den terrasse i træ, som du kunne tænke dig at få bygget, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Fortæl os om dit projekt, så udarbejder vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en billig pris.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring love og regler for terrasser, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning omkring de mange forskellige muligheder, der er at vælge imellem.

Byg en træterrasse sammen med os og få en solid terrasse, der lever op til dine ønsker.

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende byggetilbud

Står du inde med en større eller mindre inden for renovering eller nybyggeri, så kontakt os allerede i dag for et god pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Forståelse og respekt for kundens behov er blandt vores kernekompetencer

Vi løser alle former for tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Kontakt os for et billigt tilbud på din næste husrenovering. Du kan altid fange os på telefon og e-mail, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

Kvalitetsbevidst håndværk for private og erhverv.

Kontakt os

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Havnegade 20, 5300 Kerteminde

CVR-nummer: 36938196

Telefon: +45 2711 0724

E-mail: am@am-byggeri.dk

Se vores cookiepolitik

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er altafgørende for et godt resultat.

Copyright © 2023 Tømrermester Anders Martinussen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​