Renovering af hus​

Har du brug for hjælp til renovering af hus? Så er du landet det helt rette sted. 

Hos Tømrermester Anders Martinussen foretager vi gennemgribende renoveringer af huse. Vi hører til i Kerteminde, men hjælper også kunder i Nyborg, Odense og omegn.

Vi har igennem tiden udført mange forskellige former for renovering. Hos os er du sikker på, at du får en autoriseret tømrer, der har forstand på husrenovering. Vi kan vores tømrerfag til fingerspidserne.

Ønsker du gode resultater, professionel arbejdskraft og høj kvalitet til tiden? Så er det uden tvivl os, du skal hyre til at udføre arbejdet for dig.

Vi kan tilbyde:

  • Renovering af hus, facade, ejendom
  • Professionelt og energivenligt tømrerarbejde

Uanset om det drejer sig om en mindre eller større renoveringsopgave, så kaster vi os altid over de opgaver, vi får tildelt. For os er det alfa og omega at have glade og tilfredse kunder. Derfor gør vi også en dyd ud af et godt håndværk uanset opgavens type og omfang.

Hvad koster renovering af hus?

Priser på renovering af hus afhænger af flere faktorer. Ved Tømrermester Anders Martinussen kommer vi først med en endelig pris i det øjeblik, vi har vurderet opgavens omfang. Det er klart, at drejer det sig om en mindre ombygning sammenlignet med en totalrenovering af hus, så vil priserne variere.​

Dog kan du altid forvente en fair og billig pris hos os. Er der tale om større renoveringer, kan der være behov for byggetilladelse og ikke mindst dokumentation for, at arbejdet bliver udført korrekt. Er det tilfældet, hjælper vi dig gerne med en ansøgning om en eventuel byggetilladelse.

Vi sørger samtidig for at sende de dokumenter, byggetilladelsen kræver. Derfor kan du hos os forvente en professionel rådgivning, projektering og udførsel af arbejdet hele vejen igennem.

Mangler du flere informationer? Kontakt os her

Mangler du mere information, eller er du klar til at modtage et uforpligtende tilbud? Så vil vi meget gerne høre mere om dine ønsker og behov til projektet, så vi sammen kan finde en ideel løsning.  Vi står også til rådighed, hvis du har brug for hjælp til udskiftning af vinduer og døre, tilbygning til hus, carport med skur eller andre opgaver. Kontakt os på telefon 27 11 07 24, eller skriv en mail til os på am@am-byggeri.dk.​

FÅ et GRATIS TILBUD

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Anders Martinussen ApS | ​CVR: 36938196

Kontor: Havnegade 20, 5300 Kerteminde

​Værksted: Strandvangen 1, 5300 Kerteminde

Telefon: 27 11 07 24

E-mail: am@am-byggeri.dk

ÅBNINGSTIDER:

mandag til fredag: 07-17

lørdag og søndag: Lukket