Renovering af hus​

​Har du brug for hjælp til renovering af hus? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Tømrermester Anders Martinussen foretager vi gennemgribende renoveringer af huse. Vi hører til i Kerteminde, men hjælper også kunder i Nyborg, Odense og omegn.

Vi har igennem tiden udført mange forskellige former for renovering. Hos os er du sikker på, at du får en autoriseret tømrer, der har forstand på husrenovering. Vi kan vores tømrerfag til fingerspidserne.

Ønsker du gode resultater, professionel arbejdskraft og høj kvalitet til tiden? Så er det uden tvivl os, du skal hyre til at udføre arbejdet for dig.

​Vi kan tilbyde:

  • Renovering af hus, facade, ejendom
  • Professionelt og energivenligt tømrerarbejde

Uanset om det drejer sig om en mindre eller større renoveringsopgave, så kaster vi os altid over de opgaver, vi får tildelt. For os er det alfa og omega at have glade og tilfredse kunder. Derfor gør vi også en dyd ud af et godt håndværk uanset opgavens type og omfang.

Hvad koster renovering af hus?

Priser på renovering af hus afhænger af flere faktorer. Ved Tømrermester Anders Martinussen kommer vi først med en endelig pris i det øjeblik, vi har vurderet opgavens omfang. Det er klart, at drejer det sig om en mindre ombygning sammenlignet med en totalrenovering af hus, så vil priserne variere.​

Dog kan du altid forvente en fair og billig pris hos os. Er der tale om større renoveringer, kan der være behov for byggetilladelse og ikke mindst dokumentation for, at arbejdet bliver udført korrekt. Er det tilfældet, hjælper vi dig gerne med en ansøgning om en eventuel byggetilladelse.

Vi sørger samtidig for at sende de dokumenter, byggetilladelsen kræver. Derfor kan du hos os forvente en professionel rådgivning, projektering og udførsel af arbejdet hele vejen igennem.

Mangler du flere informationer? Kontakt os

Mangler du mere information, eller er du klar til at modtage et uforpligtende tilbud? Så vil vi meget gerne høre mere om dine ønsker og behov til projektet, så vi sammen kan finde en ideel løsning. Vi står også til rådighed, hvis du har brug for hjælp til udskiftning af vinduer og døre, tilbygning til hus, carport med skur eller andre opgaver. Kontakt os på telefon 27 11 07 24, eller skriv en mail til os på am@am-byggeri.dk.​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende byggetilbud

Står du inde med en større eller mindre inden for renovering eller nybyggeri, så kontakt os allerede i dag for et god pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Forståelse og respekt for kundens behov er blandt vores kernekompetencer

Vi løser alle former for tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Kontakt os for et billigt tilbud på din næste husrenovering. Du kan altid fange os på telefon og e-mail, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

Kvalitetsbevidst håndværk for private og erhverv.

Kontakt os

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Havnegade 20, 5300 Kerteminde

CVR-nummer: 36938196

Telefon: +45 2711 0724

E-mail: am@am-byggeri.dk

Se vores cookiepolitik

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er altafgørende for et godt resultat.

Copyright © 2023 Tømrermester Anders Martinussen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​