Carport med skur​ i høj kvalitet

Har du interesse i at få en ny carport med skur? Hos Tømrermester Anders Martinussen har vi fokus på høj kvalitet og godt tømrerarbejde. Vi er beliggende i Kerteminde, men kører gerne ud til kunder, der bor i Odense, Nyborg eller omegn.

Har du ikke selv overskud til at få bygget den carport og det skur, du længe har drømt om? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi elsker udfordringer og mestrer tømrerfaget til fingerspidserne. Derfor kaster vi os både over mindre og mere komplicerede opgaver.

Vi sørger for at bygge carporte og skure, der passer til husenes design. På den måde er du garanteret en rød tråd hele vejen igennem. Faktisk betyder designet og kvaliteten meget for husets samlede udtryk og ikke mindst for værdien af huset.

Som professionel tømrer tilbyder vi:

  • Faglig stolthed
  • Professionalisme hele vejen
  • Kvalitet til tiden

Hvad koster en carport?

Når du bestiller en carport med skur hos os, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at vores priser varierer. Der er nemlig flere faktorer, der spiller ind, når vi skal give en pris på opsætning af carport. For det første afhænger det af størrelse, materialer og øvrige ressourcer til den nye carport.​

​Når vi har talt sammen og fundet frem til en ideel løsning, vil vi gå i gang med at lave skitsetegninger af en carport med skur eller en almindelig garage.

Når du har godkendt tegningerne, beregner vi en billig og fair pris og kommer med et uforpligtende og skræddersyet tilbud. Det kan være, du har en drøm om, at der skal være et ovenlysvindue eller ekstra plads til havemøblerne. Det kan også være, den skal være dobbelt.

Kontakt os for flere informationer om en carport med skur

Er du interesseret i at få mere information om en carport med skur? Måske vil du gerne vide mere om materialer som blandt andet træ eller høre mere om vores services generelt? Uanset hvad, er du velkommen til at kontakte os.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe, hvis du allerede har en idé i ærmet og har brug for hjælp til at realisere den. Vi står også til rådighed hvis du har brug for andre opgaver, såsom til en træterrasse, udskiftning af vinduer og tilbygning til hus.

Kontakt os på telefon 27 11 07 24, eller skriv en besked til os på vores e-mail am@am-byggeri.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende byggetilbud

Står du inde med en større eller mindre inden for renovering eller nybyggeri, så kontakt os allerede i dag for et god pris.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Forståelse og respekt for kundens behov er blandt vores kernekompetencer

Vi løser alle former for tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Kontakt os for et billigt tilbud på din næste husrenovering. Du kan altid fange os på telefon og e-mail, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

Kvalitetsbevidst håndværk for private og erhverv.

Kontakt os

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Havnegade 20, 5300 Kerteminde

CVR-nummer: 36938196

Telefon: +45 2711 0724

E-mail: am@am-byggeri.dk

Se vores cookiepolitik

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er altafgørende for et godt resultat.

Copyright © 2023 Tømrermester Anders Martinussen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​