Udestuer og vinterhaver​

​Har du brug for hjælp og vejledning til din nye udestue?


Hos Tømrermester Anders Martinussen ApS har vi mange års erfaring med design og udbygning af udestuer og vinterhaver.

En udestue fungerer som et ekstra rum og til tilfører luft og lys til dit hus. En udestue åbner huset og bidrager med et ekstra opholdsrum til dig og din familie. Derudover får du store vinduespartier og en flot udsigt og med de rigtige materialer kan den også benyttes om vinteren.

Hos Tømrermester Anders Martinussen ApS sørger vi naturligvis for at udarbejde udestuen således at den passer til husets oprindelige stil og vi går meget op i det æstetiske udtryk.

Kontakt os for at høre mere om pris på en udestue, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på telefon 27 11 07 24 eller skrive en e-mail til am@am-byggeri.dk
​Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på en udestue. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende byggetilbud

Står du inde med en større eller mindre inden for renovering eller nybyggeri, så kontakt os allerede i dag for et god pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Forståelse og respekt for kundens behov er blandt vores kernekompetencer

Vi løser alle former for tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Kontakt os for et billigt tilbud på din næste husrenovering. Du kan altid fange os på telefon og e-mail, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

Kvalitetsbevidst håndværk for private og erhverv.

Kontakt os

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Havnegade 20, 5300 Kerteminde

CVR-nummer: 36938196

Telefon: +45 2711 0724

E-mail: am@am-byggeri.dk

Se vores cookiepolitik

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er altafgørende for et godt resultat.

Copyright © 2023 Tømrermester Anders Martinussen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​