Tilbygning til hus: Vi klarer arbejdet

Har du længe drømt om en tilbygning til hus? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Tømrermester Anders Martinussen hjælper vi dig med at realisere dine idéer, så du kan få det hjem, du drømmer om. Vi er beliggende i Kerteminde, men kører også gerne ud i Nyborg, Odense og omegn.

Vi tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ. Uanset hvilken opgave vi bliver stillet, sørger vi for at tilpasse byggerierne, så de passer til dine behov og ønsker.

Vores virksomhed har eksisteret siden 2006. Gennem tiden har vi udført mange forskellige tilbygninger, og derfor har vi stor erfaring på området. For os er det vigtigt med tilfredse kunder. Derfor bruger vi altid træ, fordi det er det mest oplagte materiale at bruge til arbejdet. Det giver nemlig de flotteste resultater.

Vi tilbyder:

✔️Faglig stolthed

✔️Professionalisme hele vejen

✔️Kvalitet til tiden​

Hvad koster en tilbygning til hus?

Hos Tømrermester Anders Martinussen varierer vores priser alt efter opgavens omfang. Der kan være stor forskel på materialer til en almindelig ombygning til et sommerhus, en stue, carport med skur, udestue eller entre. Derfor vil vi først komme med en endelig pris, når vi har vurderet opgavens omfang.

Hos os kan du forvente at få en billig og fair pris på en tilbygning til hus. Med træ som det foretrukne materiale kan vi skabe et væld af muligheder til den tilbygning, du drømmer om.

Kvalitet og godt håndværk er hos os alfa og omega i alle de projekter, vi giver os i kast med. Derfor får du både professionel rådgivning, projektering og udførsel af opgaven. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at nå i mål – også hvis det drejer sig om en tilbygning til hus.

Har du brug for et gratis tilbud?

Mangler du flere informationer, eller har du allerede en idé til tilbygning? Så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Har du brug for hjælp til andre opgaver der vedrører en tømrer, står vi også gerne til rådighed - eksempelvis ved udskiftning af vinduer og døre, et nyt tag eller noget helt tredje.

Kontakt os på telefon 27 11 07 24, eller skriv en besked til os på vores e-mail am@am-byggeri.dk.

​​

FÅ et GRATIS TILBUD

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Anders Martinussen ApS | ​CVR: 36938196

Kontor: Havnegade 20, 5300 Kerteminde

​Værksted: Strandvangen 1, 5300 Kerteminde

Telefon: 27 11 07 24

E-mail: am@am-byggeri.dk

ÅBNINGSTIDER:

mandag til fredag: 07-17

lørdag og søndag: Lukket