Tilbygning til hus: vi klarer arbejdet​

Har du længe drømt om en tilbygning til hus? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Tømrermester Anders Martinussen hjælper vi dig med at realisere dine idéer, så du kan få det hjem, du drømmer om. Vi er beliggende i Kerteminde, men kører også gerne ud i Nyborg, Odense og omegn.

Vi tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ. Uanset hvilken opgave vi bliver stillet, sørger vi for at tilpasse byggerierne, så de passer til dine behov og ønsker.

Vores virksomhed har eksisteret siden 2006. Gennem tiden har vi udført mange forskellige tilbygninger, og derfor har vi stor erfaring på området. For os er det vigtigt med tilfredse kunder. Derfor bruger vi altid træ, fordi det er det mest oplagte materiale at bruge til arbejdet. Det giver nemlig de flotteste resultater.

Vi tilbyder:

  • Faglig stolthed
  • Professionalisme hele vejen
  • Kvalitet til tiden​

Hvad koster en tilbygning til hus?

Hos Tømrermester Anders Martinussen varierer vores priser alt efter opgavens omfang. Der kan være stor forskel på materialer til en almindelig ombygning til et sommerhus, en stue, carport med skur, udestue eller entre. Derfor vil vi først komme med en endelig pris, når vi har vurderet opgavens omfang.

Hos os kan du forvente at få en billig og fair pris på en tilbygning til hus. Med træ som det foretrukne materiale kan vi skabe et væld af muligheder til den tilbygning, du drømmer om.

Kvalitet og godt håndværk er hos os alfa og omega i alle de projekter, vi giver os i kast med. Derfor får du både professionel rådgivning, projektering og udførsel af opgaven. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at nå i mål – også hvis det drejer sig om en tilbygning til hus.

Har du brug for et gratis tilbud?

Mangler du flere informationer, eller har du allerede en idé til tilbygning? Så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Har du brug for hjælp til andre opgaver der vedrører en tømrer, står vi også gerne til rådighed - eksempelvis ved udskiftning af vinduer og døre, et nyt tag eller noget helt tredje.

Kontakt os på telefon 27 11 07 24, eller skriv en besked til os på vores e-mail am@am-byggeri.dk.

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende byggetilbud

Står du inde med en større eller mindre inden for renovering eller nybyggeri, så kontakt os allerede i dag for et god pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Forståelse og respekt for kundens behov er blandt vores kernekompetencer

Vi løser alle former for tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Kontakt os for et billigt tilbud på din næste husrenovering. Du kan altid fange os på telefon og e-mail, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

Kvalitetsbevidst håndværk for private og erhverv.

Kontakt os

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Havnegade 20, 5300 Kerteminde

CVR-nummer: 36938196

Telefon: +45 2711 0724

E-mail: am@am-byggeri.dk

Se vores cookiepolitik

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er altafgørende for et godt resultat.

Copyright © 2023 Tømrermester Anders Martinussen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​