Gulvlægger for private boligejere og erhvervskunder​

Har du brug for hjælp til at få lagt nyt gulv?

Kunne du tænke dig at få lagt et helt nyt gulv i dit private hjem eller i dine erhvervslokaler, og har du brug for professionel hjælp fra en gulvlægger til at få udført et flot og professionelt stykke arbejde? Så står vi hos Tømrermester Anders Martinussen ApS gerne klar til at hjælpe dig.

Vi er dit lokale tømrer- og gulvfirma i Kerteminde, Nyborg, Odense og omegn, og vi udfører både gulvarbejde for private boligejere og en række forskellige typer erhvervskunder.

Få hjælp til at vælge mellem de forskellige træsorter

Hvis du skal have lagt et nyt trægulv, så er der rigtig mange forskellige muligheder at vælge imellem alt afhængigt af, hvad du har af ønsker og behov i forhold til gulvets stil, slidstyrke og visuelle udtryk.

Et gulv i hårdt træ er for eksempel et oplagt valg, hvis du forventer en stor slitage på gulvet. Ønsker du at tilføre indretningen tyngde og eksklusivitet, så kan du med fordel vælge et gulv i mørkt træ, mens du med fordel kan vælge et gulv i lyse træsorter, som for eksempel birk eller bøg, hvis du ønsker et lyst og let udtryk.

Vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige type trægulv, så du får et gulv, der lever op til dine ønsker og behov.

Hvad koster en gulvlægger?

Hvor meget det koster at få professionel hjælp fra en gulvlægger varierer meget. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • ​Hvor mange kvadratmeter gulv du skal have lagt
  • Om det nye gulv kan lægges direkte oven på det gamle gulv
  • Hvilket gulv vi skal købe ind for dig
  • Hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet.

Kontakt os og få beregnet en pris på gulvarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på dit kommende gulvarbejde. Vi har stor erfaring som gulvlægger, og vi kan sikre dig et flot resultat i højeste kvalitet.​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende byggetilbud

Står du inde med en større eller mindre inden for renovering eller nybyggeri, så kontakt os allerede i dag for et god pris.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Forståelse og respekt for kundens behov er blandt vores kernekompetencer

Vi løser alle former for tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Kontakt os for et billigt tilbud på din næste husrenovering. Du kan altid fange os på telefon og e-mail, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

Kvalitetsbevidst håndværk for private og erhverv.

Kontakt os

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Havnegade 20, 5300 Kerteminde

CVR-nummer: 36938196

Telefon: +45 2711 0724

E-mail: am@am-byggeri.dk

Se vores cookiepolitik

Tømrermester Anders Martinussen ApS

Vi udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er altafgørende for et godt resultat.

Copyright © 2023 Tømrermester Anders Martinussen ApS. Alle rettigheder forbeholdes.​