Gulvlægger for private boligejere og erhvervskunder

Har du brug for hjælp til at få lagt nyt gulv?

Kunne du tænke dig at få lagt et helt nyt gulv i dit private hjem eller i dine erhvervslokaler, og har du brug for professionel hjælp fra en gulvlægger til at få udført et flot og professionelt stykke arbejde? Så står vi hos Tømrermester Anders Martinussen ApS gerne klar til at hjælpe dig.

Vi er dit lokale tømrer- og gulvfirma i Kerteminde, Nyborg, Odense og omegn, og vi udfører både gulvarbejde for private boligejere og en række forskellige typer erhvervskunder.

Få hjælp til at vælge mellem de forskellige træsorter

Hvis du skal have lagt et nyt trægulv, så er der rigtig mange forskellige muligheder at vælge imellem alt afhængigt af, hvad du har af ønsker og behov i forhold til gulvets stil, slidstyrke og visuelle udtryk.

Et gulv i hårdt træ er for eksempel et oplagt valg, hvis du forventer en stor slitage på gulvet. Ønsker du at tilføre indretningen tyngde og eksklusivitet, så kan du med fordel vælge et gulv i mørkt træ, mens du med fordel kan vælge et gulv i lyse træsorter, som for eksempel birk eller bøg, hvis du ønsker et lyst og let udtryk.

Vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige type trægulv, så du får et gulv, der lever op til dine ønsker og behov.

Hvad koster en gulvlægger?

Hvor meget det koster at få professionel hjælp fra en gulvlægger varierer meget. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

 ✔️ Hvor mange kvadratmeter gulv du skal have lagt

✔️ Om det nye gulv kan lægges direkte oven på det gamle gulv

✔️ Hvilket gulv vi skal købe ind for dig

✔️ Hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet.

Kontakt os og få beregnet en pris på dit gulvarbejde

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på dit kommende gulvarbejde. Vi har stor erfaring som gulvlægger, og vi kan sikre dig et flot resultat i højeste kvalitet.​

FÅ et GRATIS TILBUD

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Anders Martinussen ApS | ​CVR: 36938196

Kontor: Havnegade 20, 5300 Kerteminde

​Værksted: Strandvangen 1, 5300 Kerteminde

Telefon: 27 11 07 24

E-mail: am@am-byggeri.dk

ÅBNINGSTIDER:

mandag til fredag: 07-17

lørdag og søndag: Lukket